Skip to content

Halloween dekorasjonene du må ha for en skummel fest

Så, tror du at du vet hvordan du pynter huset ditt til Halloween? Ha! Ikke få meg til å le…

Hvis du ønsker å slå naboen og være den med best dekorasjon i år til Halloween, FORTSETT Å LEST!

Du må være godt forberedt for å arrangere en god Halloween-fest, og siden vi kjenner oss selv og vi vet at vi venter med alt til siste øyeblikk, lagde vi dette innlegget om Halloween dekorasjoner for å gi deg noen ideer som kan hjelpe deg! Til å begynne med og for få en skremmende dekorasjonen, er gresskar, spindelvev, blod, stearinlys og hodeskaller et must, i tillegg til skremmende tilbehør. Men som Jack the Ripper sa: «La oss gjøre dette del for del.»

Utendørs dekorasjon

Hagen

Hvis du har en hage eller en gårdsplass, er det der du kan plassere de beste ideene dine, siden det er det første som skremmer folk som går gjennom det, og får dem til å lure på hva de kan finne videre. Det vanligste å gjøre er å lage en kirkegård med gravsteiner, noen få lik som stikker ut av plenen, utskårne gresskar, spøkelser, varselskilt osv.

Hvis du vanner plenen riktig, kan du være heldig nok til å se noen par zombier som du kan spille inn Michael Jacksons Thriller-video med, og hvis ikke, kan du vente til midnatt til noen av gjestene dine kommer i riktig humør, slik at du får dem med deg.

Fasaden

Steg nummer to er fasaden på huset ditt, noe som veldig viktig, spesielt døren og vinduene. For døren anbefaler vi dette innlegget som gir deg25 dekorasjonsideer for dekorasjon til Halloween.

Men hvis du ikke føler for håndverk, så har vi her et raskt alternativ som du kan finne i vår nettbutikk.

På den annen side kan du også lage Halloween dekorasjon i vinduene dine å sette opp skygger med sort papp over en hvit bakgrunn for å utnytte det indre lyset. Du kan lage våpen, katter, hengende hoder, hva enn du vil! I dette innlegget viser vi deg hvordan du gjør det.

En annen god idé er å leke med belysningen, ikke bare ved å plassere en lyskilde i et annet dekorasjonselement, som å rette hagelysene mot den døde mannen som henger i treet eller fylle gresskarene med lys, men også leke med interiørlysene, og plassere fargede lyspærer, som blå eller røde.

Interiøret

Perfekt! Nå har du gjort dem veldig redde, dette er øyeblikket du ikke må skuffe dem. Nå som deres forsvar er nede og de tror det ikke kan bli verre, tar de feil, fordi vi vil gi deg gode ideer til en grufull Halloween dekorasjon.

For å gjøre dekorasjonen enkel for deg, og hvorfor ikke, spare deg for litt penger, fokusere på stedene der gjestene dine vil være, og la noen rom ha mindre dekorasjoner. For dette anbefaler vi følgende soner.

Badet: ikke egnet for skremmende (eller samvittighetsfulle) mennesker!

Dette stedet, enten du liker det eller ikke, er det de fleste besøker, så det er viktig at dekorasjonen din blir så skummel som overhodet mulig.

Gjør håndsåpen «litt ekkel» ved å feste på noen menneskelige kroppsdeler som du ser på bildet, som simulerer kroppsdeler som ører, fingre eller øyne.

Fyll karet med litt vann og hell i litt falskt blod i det, lag flekker på veggen, og hvis du vil kan du plassere et hode inni eller flekke til gardinene.

I baderomsspeilet kan du plassere blodige håndavtrykk, enten om det er dine eller noen avtagbare, hvis du ikke ønsker å grise for mye.

Spisestuen

Dette rommet er et av de viktigste, for det er der du vil være mesteparten av tiden i løpet av festen, og det er grunnen til at dekorasjonen må være skremmende, men uten å være overdreven slik at gjestene dine ikke føler seg ukomfortable mens de er der.

Dekk den til med spindelvev og legg små edderkopper rundt hjørnene. Dekk møblene med hvite tepper for å gi dem en illusjon om at huset er hjemsøkt, og beskytte dem mot flekker fra andre ting. Avslutt med å legge noen gresskar og hodeskaller over hyllene.

Fullfør dekorasjonen med døde, dekorerte kvister med et terrortema, som edderkopper, gresskar, spindelvev… Barna i huset ditt kan også hjelpe deg litt, slik at det blir en morsom aktivitet for hele familien. Stearinlys og lysekroner er også et must, slik at lysene blir svakere og passer til feiringen, eller dekk til en lampe i oransje eller svart.

For spisestuen er oppdekningen viktig, fra duken, de svarte serviettene eller glassene du bruker, og til og med bordpynten. Her foreslår vi noen elementer som kan være til hjelp:

Duker

Når du spiser gjestene dine, ville du ikke gjort det hvor som helst! Manerer kommer først.

Glass og kopper

Du kan bare ikke mangle et beger som du drikker din blodeliksir eller alkoholholdige drinker fra som vil få dine besøkende til å ville krype ut av huset ditt.

Gresskar

Vis frem dine kunstneriske ferdigheter, og lær deg å skjære gresskar i originale og morsomme former.

Men hvis du ikke får det til eller bare er litt lat, kan du alltid skaffe deg noen dekorative greeskar.

Lysestaker

Er du redd for stearinlys i frykt for at huset ditt kan ta fyr? Ikke noe problem, vi foreslår disse trygge, skremmende lysestakene.

Hodeskaller

Med hodeskaller, vil alle sette pris på den indre skjønnheten som alle snakker om, og som få legger merke til. Vel, derfor kan vi dekorere med dem, slik at alle kan se den indre skjønnheten til de avdøde.

Korridoren

Som et siste steg, kan du ikke gå glipp av gangen, som gjestene dine vil gå gjennom. I den er det vanligst med hengende spindelvev. Så dekorative deler av veggene, med ting som dystre bilder, insekter osv.

Med alt dette vil du gjøre huset ditt klar til en perfekt, stor Halloween-feiring, hvor moro og frykt er garantert, og selv om noen gjester tviler på det, kan de alltid selv bli en del av neste års dekorasjon.

Horror is fun