Skip to content

Halloween sminketips til damer

Vil du være den skumleste på din neste halloween fest? I denne artikkelen ønsker vi å gi deg noen tips og triks for litt skremmende og realistisk halloween sminke til damer.

Sår, arr, blod og mye mer! Et blikk som vil skremme selv de modigste der ute. Gjør deg klar til å ha en virkelig skremmende kveld!

Halloween sminke til damer – det grunnleggende

Det første du trenger å gjøre er å velge et godt halloween kostyme. Du kan velge å kle deg som en berømt karakter, som Maleficent, La Catrina fra De dødes dag, eller Corpse Bride. Eller du kan gå for noe mer vanlig, som en zombie, et skjelett eller en vampyr… Det er hundrevis av halloween kostymealternativer å velge mellom, så velg det du liker best (eller velg det mest skremmende du kan finne!).

Det neste steget er å bruke noe skremmende sminke, slik at du kan skremme alle. Her på Funidelia, har vi alt av halloween sminke til damer du måtte trenge. Det viktigste du trenger er litt falskt blod, nok til å ta på kroppen din, kostymet ditt, og å bruke på noen sår og proteser som kommer til å se veldig ekte ut. Med latex proteser kan du oppnå effekten av åpne, blodige sår, arr i ulike former, brenne effekter på ansiktet ditt, vampyr biter på nakken, osv.

Og for å få det til å se enda mer ekte og forferdelig ut, vil litt flytende latex funka bra. Med dette produktet, ofte brukt i filmproduksjoner, kan du få huden til å se eldre ut, skape alle slags sår (som ser spesielt bra ut når det kombineres med falskt blod), falske brannskader og mye mer.

Og med litt svart-hvitt sminke kan du gjøre ansikt og kropp, dødsblek, ideelt for skjelettkostymer, vampyrer eller hekser. Det vil se bra ut! Avhengig av kostymet ditt, vil du kanskje også bruke litt rød sminke, hvis du for eksempel kler deg ut som en djevel.

Til slutt, hvis du vil bruke litt zombie sminke, har vi spesielle produkter for å få deg til å se ut akkurat som de levende døde. Utstående øyeepler, grønt blod, zombiehud, kuttet strupe, og alt annet du kan tenke deg for å slippe løs ekte terror på halloween natten.

Maleficent sminke

Den onde trollkvinnen Maleficent er en av Disneys mest onde skurker, kjent for sin heksekunst i Tornerose. En svart kjole og et ondt ansikt karakteriserer denne onde karakteren.

Hvis du ønsker å bli denne onde heksen, er det første du trenger å velge ditt Maleficent kostyme. Du kan velge antrekket hun bærer i Tornerose, den animerte filmen, med sin svarte og lilla kappe og elskede kråke. Eller gå for den imponerende svarte kjolen med horn som hun bruker i filmen Maleficent.

Til slutt trenger du selvfølgelig litt Maleficent sminke. Her er en veiledning til hvordan du oppnår det perfekte utseendet. Det er ekstremt viktig å fremheve øynene, leppene og visse deler av ansiktet ditt, som kinnene.

Sminke til Sally fra Et førjulsmareritt

Hvis du elsker Tim Burton filmer og aldri går glipp av å se Et førjulsmareritt hver jul, kan et Sally kostyme være det beste alternativet. Sally ser ut som en filledukke, med en kjole som består av forskjellige typer klær.

Men det viktigste med Sally er ansiktet hennes. Med litt god sminke kan du markere hennes store øyne og øyevipper, samt arrene i form av sting over leppene, nakken og pannen. Her er en veiledning som viser deg hvordan du kan få den mest realistiske Et førjulsmareritt utseendet.

Corpse Bride sminke

La oss fortsette med Tim Burton temaet med en annen av hans imponerende animerte filmer, Corpse Bride. Emily er hovedpersonen i denne filmen, halv kvinne halvt skjelett som bor i landet av de døde og ved et uhell gifter seg med en levende mann, Victor.

Å fange Emilys melankolske utseende er viktig når det gjelder å utfylle ditt corpse bride kostyme. Og du kan oppnå det med denne sminkeveiledningen. Nøkkelen når du bruker denne sminken er å bruke en lys farge på ansiktet ditt, for eksempel hvit eller turkis, hvis mulig. Merk deretter øynene og øyelokkene tydelig og bruk malte øyenbryn for å gi deg et trist uttrykk. Til slutt, noen små sår på pannen og venstre kinn gjør for den siste finpussen. Nå er alt som gjenstår å finne en god «likmann».

De dødes dag sminke: bli La Catrina

De dødes dag er en svært viktig meksikansk festival, en av de mest berømte i verden. Deres berømte Catrina hodeskaller er et symbol på halloween, eller enhver kostymefest. Catrinakostymet består vanligvis av en lang kjole med et fullt skjørt, vanligvis i svart, rød eller rødbrun, selv om det finnes en rekke versjoner. Men det mest bemerkelsesverdige er De dødes dag sminken, enten det er i svart og hvitt eller i forskjellige farger.

Med denne opplæringen kan du lære å gjøre din egen sminke som Catrina fra De dødes dag festivalen. Oppdag steg-for-steg hvordan du lager et spektakulært Catrina ansikt og overrasker alle på din neste kostymefest.

Have fun!