Skip to content

Sexy Halloween Kostymer for å Bringe Døden Tilbake til Livet

Som damer liker vi alle å være pene. Men vi liker også å kle oss ut og ha det gøy på den mest skremmende natten i året. Ergo, har vi jobbet hardt for å gi deg et unikt og eksklusivt sett med de mest sexy Halloween kostymer – feminint og forførende. Å, ønsker du å se dem? Vel, ikke dra for langt fra skjermen og ta notater til din neste Halloween fest. Når det gjelder Halloween kostymer til dame, er det ingenting lignende!

Sexy Skjelett Kostymer

Hvis du vil at alle skal bli sjalu over beinene dine på Halloween, hva er da en bedre ting å gjøre enn å kle seg ut som et sexy skjelett. Ved å bruke en kort svart kjole og litt hvit stoffmaling (eller maling som gløder i mørket) kan du lage en forbløffende kjole.

Sexy Hundjevel Kostyme

Å bekjenne syndene dine har gått ned i historien. Helvete er til for å nytes – og det er ingen bedre måte å gjøre det på enn med et sexy hundjevel kostyme. Rød er nøkkelfargen. En kort kjole, og flippskjørt i tillegg til horn og en høygaffel vil være nok til å gjøre deg til en veldig attraktiv demon.

Sexy Vampyrinne Kostyme

Enten om du mener at vampyrer er overvurdert, blir det å sette tennene i noen aldri kjedelig. Vi kan forsikre deg om at du vil triumfere med et sexy vampyr kostyme, men du trenger litt kunst. Spesielt for å påføre din egen sminke.

Du trenger bare et skjørt og et svart eller rødt korsett til dette antrekket. Og hvis du ønsker noe mer ekte, kan du legge til en gotisk Dracula-utringning. Bare ikke glem at nøkkelkomponentene er tennene og blodet.

Sexy Heksekostymer

Du vil ikke gå glipp av noen trylleformler for å forhekse alle denne Halloween, hvis du velger noen av disse sexy heksekostymene. Dette er sannsynligvis det mest nyttige kostymet og den som alle vil elske i løpet av dødens natt.

Sort, lilla eller hvilken farge du måtte ønske på kostymet, helst med et puffy skjørt, en heksehatt og et kosteskaft, vil være nok til å feie opp alle på festen.

Sexy Zombie Kostymer

I verden til de levende døde er det utallige muligheter å kle seg ut med: En sykepleier, politikvinne, skolejente, fange, nonne, kokk, matros eller alt annet du kunne tenke deg. Ta på deg en kort kjole fra skapet ditt – det spiller ingen rolle hvilken farge det er. Og avhengig av kostyme, legg til litt tilbehør, smør kroppen din med blod og voilà! Et sexy zombie som er klart til å spise den levende verden.

Horror is sexy!