Skip to content

Hjemmelagde Halloween Kostymer med Tutu

Åh, Halloween! Den skremmende Oktobernatten når zombiene kommer ut av gravene, spøkelser vandrer gjennom våre hjem og gresskar tar på seg de ondeste smilene. Vel, det er også en natt der vi alle kler oss ut og går ut med vennene våre, barna samler inn godteri for resten av året, og vi husker de som ikke er med oss lenger.

Så ikke forhast deg. Her presenterer vi noen av de beste kostymene med tutu til denne Halloween, samt noen Gjør-Det-Selv ideer og guider slik at kostymet du vil få et sjarmerende kostyme.

Gresskar med Skjørt Kostyme

Å lage et gresskar kostyme er enkelt. Som et wildcard kan du velge blant disse oransje skjørtene og blande dem for å fullføre resten av antrekket.

Resten er opp til deg: En svart eller oransje T-Skjorte med et gresskar ansikt – Til og med noen grønne farger, eller du kan tilpasse gresskar heksekostymet til neste år. Du trenger bare litt fantasi!

Men, hvis du ønsker det, så kan du gi en unik touch til din natt og kle deg ut som en gresskar med et morsomt oppblåsbart kostyme.

Heks med Skjørt Kostyme

Ønsker du å lage et hjemmelaget heksekostyme med skjørt? Du trenger bare et svart skjørt og ekstra striper med tyll –Hvis du ønsker å legge på litt farge. Du kan også bruke noen stripete sokker, en kost, en hatt, og en svart skjorte, som kommer til å være essensielt, slik at du virkelig ser nifs ut.

Spøkelse med Skjørt Kostyme

Kanskje du er litt som et spøkelse – og du vil elske disse hjemmelagde kostymene. Ved å bruke en hvit t-skjorte og denne enkle Gjør-Det-Selv guiden, så kan du lage ditt eget unike spøkelse kostyme. Klipp ut denne Pinterest-malen og ved å male spøkelses ansiktet i svart på en hvit t-skjorte.

Kle deg ut med ditt hvite skjørt og du vil ha et utseende likt kostymet nedenfor!

Hva synes du om våre hjemmelagde kostymeideer til Halloween? Et skjørt er alltid et utmerket valg for å fullføre looken din, uansett om det er til Karneval eller Halloween. Det er mange ting å hente ideer fra: Hekser, spøkelser, gresskar og mye mer, som skjeletter eller noen skrekkfilm-karakterer. Ideer til disse kostymene til barn passer like godt som antrekk til kvinner, som du har sett på noen av bildene brukt i denne artikkelen. Hovedpoenget er å ha det gøy, og å virkelig skremme noen!

Horror is fun!