Skip to content

DIY Halloween kostymer: et skummelt DIY-utsende til Halloween

Er du på jakt etter DIY Halloween kostymer

Begrenset budsjett denne Halloween? Ikke noe problem! Ingenting kan stoppe deg fra å glede deg til den mest fryktinngytende natten i året som den er ment å være, så i dag gir vi deg flere ideer til å lage et flott Halloween-kostyme uten at du trenger å bruke for mye penger på det. Du kan lage det selv eller gjenbruke et kostyme du allerede har hjemme. Hva dette handler om er å tenke nøye gjennom det, så la oss begynne med disse hjemmelagde Halloween-kostymene.

Skjelett kostyme

For å forberede deg trenger du en svart og en hvit skjorte. Ta den ene over den andre og klipp den slik at det ser ut som ribbein. Du kan bruke en oppskrift eller gjøre det på egen hånd hvis du er flink med saks.

Og til slutt bruk litt hvit og svart sminke sammen med ditt skjelett kostyme.

Zombie kostyme

En annen ide til ditt DIY Halloween kostyme er å lage din egen zombie forkledning. Velg ut noen klær og lag røde flekker på det som skal simulere blod, lag noen hull… og din zombie-gange vil gjøre resten.

Du kan også bruke et gammelt kostyme du har liggende og som du ikke bruker lengre, bare lag noen hull her og legg til litt falsk blod, siden alt er relevant når det gjelder zombier. Men det viktigste er en godt utført zombie sminke. Og hvis du ikke har nok tid, kan du alltid bare bruke en skummel maske eller noen karakteristiske proteser, og noen sår som disse her.

Spøkelse kostyme

Vi gjør det veldig enkelt for deg, ikke sant? Ta et gammelt stort stykke tøy, ta det over hodet ditt og ditt spøkelse kostyme er ferdig! Finner du noe raskere og enklere? Husk å lag noen hull slik at du kan se gjennom det.

Men hvis du i stedet for å være et spøkelse, vil fange et… da kan du alltid kle på deg et av disse Ghostbusters-kostymene.

Gresskar

En viktig del av Halloween er gresskar. Runde eller lange, og hver gang vi ser et, så klarer vi ikke å slutte å tenke på den skumleste natten i året.

Nå kan du også lage ditt eget gresskar kostyme. Du trenger en oransje skjorte som du kan tegne noen øyne og munn på, for å etterligne et gresskar på eller lage noen hull (ha på deg en svart skjorte under), noen oransje strømper (eller noen som er strippet svart og oransje) og sminke: søt eller skremmende, uansett hva du foretrekker, ta en titt på denne guiden om gresskar-sminke.

Wednesday Addams

Se hvor enkelt dette Halloween-kostymet er. For å lage ditt eget Wednesday Addams-kostyme, trenger du bare flette håret ditt (hvis du har langt hår, hvis ikke, må du bruke en parykk), ha på deg et skjørt, en svart trøye (eller en kjole) med en hvit skjorte under, og veldig blek sminke i ansiktet ditt, og svarte øyne og lepper. Du må også huske å ikke smile på bildene.

Mumie

Mens vi snakker om DIY-kostymer, så kan vi ikke glemme mumier og hvordan denne ideen er en livredder hvis du har dårlig tid.

Den billigste måten å lage et mumie-kostyme på er å bruke toalettpapir. Men husk at dette er veldig delikat og vil mest sannsynlig ikke holde hele natten. Du kan også kjøpe filler og rulle dem rundt deg.

I alle fall vil prisen være minimal, og du vil umiddelbart bli forkledd. Bruk hvite klær under og rull rundt det materialet du måtte ønske. Mal på noen øyehuler, legg til noen flekker… og du er klar!

Vet du hva ditt neste Halloween-kostyme blir?

Som du ser vil du ikke ta lang tid å klargjøre det, og du kan bruke tilbehør og den perfekte Halloween-sminken for å designe det perfekte kostymet. Det handler om å ha det gøy, og det kommer du helt sikkert til å få!

Horror is fun!