Skip to content

The Rise of Skywalker: gå på premieren av Episode IX i Star Wars kostymet ditt

Det er få dager igjen til den forventede premieren på ‘The Rise of Skywalker’, Episode IX of Star Wars. Alle tilhengere av denne fantastiske sagaen er begeistret når 20. desember nærmer seg, datoen for verdenspremieren.

Denne filmen vil avslutte den nye Star Wars-trilogien og sannsynligvis en hel saga av filmer som har rørt oss og dannet et helt univers rundt det, siden premieren på sin første film i 1977. Vi etterlater deg med den offisielle traileren til The Rise of Skywalker:

Og mens den etterlengtede premieredagen nærmer seg, ønsker vi å foreslå noe for å gjøre ventetiden morsommere. Hvorfor går vi ikke i kostymer på premieren av Episode IX? Selvfølgelig, med et Star Wars kostyme, enten fra legendariske karakterer som Luke, Darth Vader eller Leia eller fra nye som Rey, Kylo Ren eller Finn.

Du kan til og med gå kledd som Mandalorian, som en hyllest til den nye serien som Disney ga ut og som forårsaket en furore takket være «baby Yoda», som har dominert memes den siste tiden:

Ideer til Star Wars kostymet ditt

Du finner mage Star Wars kostymer hos Funidelia. Og best av alt, vi har dem til barn og voksne, slik at hele familien kan føle seg en del av kampen mellom motstanden og den første orden som nå ledes av Kylo Ren. Du kan til og med ha et kostyme til hunden din! Vi har kostymene til de første trilogi karakterene og selvsagt av de siste for å utfylle hele Star Wars universet. La oss gå gjennom høydepunktene!

Hvis du liker Episode VII og Episode VIII har vi kostymer fra de mest populære hovedpersonene: den svarte drakten og den spektakulære svarte og sølvfargede hjelmen som utgjør kostymet til Kylo Ren, og det hvite og grå krigerkostymet som er karakteristisk for Reys kostyme.

Men du kan også velge Poe Damerons pilotdrakt eller Captain Phasmas. Selv Luke Skywalkers “Episode VIII: The Last Jedi” kostymet kan bli ditt

Og hvis du er mer nostalgisk og ønsker å føle kraften til den første Jedien eller lar deg forføre av den Mørke Siden for en dag, kan du også velge hvilket som helst av de generiske kostymene, for eksempel Jedi-klær eller tunikaer, hvilken som helst av X-Wing pilotdraktene eller en av de spektakulære Stormtrooper kostymene med sine forskjellige utviklinger gjennom sagaen.

Og selvfølgelig kan du også gå på premieren av Episode IX utkledd som de mest kjente karakterene i den første trilogien. Velg siden til kraften med et Luke Skywalker kostyme eller et Prinsesse Leia kostyme. Eller gå til den mørke siden med kostyme av Darth Vader eller dusørjegeren Boba Fett.

Det beste tilbehøret til Star Wars kostymet ditt

Hva ville Kylo Ren vært uten hans spektakulære og spesielle lasersverd eller Darth Vader uten sin berømte hjelm? Star Wars tilbehøret gir kostymet ditt den siste touchen for å lykkes på dagen for premieren eller på en hvilken som helst kostymefest.

Selvfølgelig kan du ikke gå uten et Star Wars lasersverd for å forsvare deg mot en gal fan. Vi har Obi-Wan Kenobys sverd, Luke Skywalkers eller Reys sverd, i tillegg til Kylo Rens spesielle kryssformede lasersverd.

Vi har også de beste Star Wars maskene og hjelmene. De kjente maskene til Yoda, Chewbacca eller Darth Maul og de essensielle hjelmene til Darth Vader, Kylo Ren eller de keiserlige soldatene.

Endelig har vi spesielle artikler om hver karakter, som Reys maske, Kylo Rens hansker eller Boba Fetts Jetpack. Nødvendig hvis du vil kle deg ut som noen av dem.

Hva blir fremtiden for Star Wars?

Med Episode IX: The Rise of Skywalker ser det ut til at th0e41 Skywalker-sagaen tar slutt, 42 år etter premieren på Star Wars: A New Hope, som kunngjort av Disney, som kjøpte opp produsenten av denne sagaen (Lucasfilm). Det er mulig at sagaen fortsetter for karakterer som Rey, Finn eller Poe Dameron, men det vil være uten Skywalkers. Selv om det for øyeblikket ikke er nyheter om noen ny film.

Det går imidlertid rykter om at DB Weiss og David Beniof, skapere og manusforfattere av Game of Thrones, planlegger et nytt trilogisett i tidsepoken for the Old Republic.

Imidlertid forberedes noen overraskelser basert på temaet i denne sagaen. Den første, og den mest etterlengtede, er serien ‘The Mandalorian’, som Disney bruker for å markedsføre sin nye online plattform, Disney+.

Skaperen, Jon Favreau, publiserte følgende synopsis av serien: “Etter historiene om Jango og Boba Fett dukker det opp en annen kriger i Star Wars-universet. “Mandalorian” er satt til etter imperiets fall og før fremkomsten av den første orden. Vi følger reisene til en enslig leiesoldat i ytre del av galaksen langt fra myndigheten til Den nye republikken.”