Skip to content

Halloween Kostymer til Par: Ekte Kjærlighet Betyr At Man Kler Seg Ut Sammen

De Beste Halloween Kostymene til Par

Hva kan være mer sjokkerende på en fest enn et godt Halloween kostyme? To flotte antrekk som utfyller hverandre! Så la oss fortsette å vise deg det beste Halloween kostymet til par. Velg en partner: Din mann, kone, kjæreste eller venn… Det spiller ingen rolle hvem det er fordi sammen vil dere lage det skumleste og mest fantastiske kostyme.

Hvordan gjør du det? Det er enkelt. Vi gir deg noen tips og ideer for dine neste Halloween kostymer til par. Bare egnet for voksne!

For Par Som Er i Ferd med å «Klippe Det»

Okei. Kanskje er ikke alt som det ser ut, og dere er glade sammen. Men, ville det ikke vært fantastisk å lure alle til å tro at dere skal “klippe” forholdet? Vel, da kunne vi ikke tenke på noe bedre kostymene enn dem fra Edward Saksehånd!

Ingen vil være i stand til å fortelle dere at dere ikke kan ‘klippe’ hva enn dere vil… Selv ikke deres eget forhold! Det er ikke rart hvorfor. Med de hendene som du vil bære, vil du ikke kunne gjøre noe som vanlige par gjør på rommene deres.

For De Som Nylig Er Gift eller Forlovet

Hvis dere i ferd med å formalisere forholdet, eller hvis dere nylig har gjort det, er det noe bedre enn et nylig gift zombie-kostyme? Du vil rocke festen med din sans for humor!

Men ikke ta det for fort. Du må fremdeles tåle å høre ‘Du har nettopp giftet deg, og forholdet er allerede dødt!’ Stakkars folk!

Og i tilfelle du bare er forlovet, vil du kunne øve på den store dagen. Hvem skal plukke opp buketten?

For De Som elsker Gresskar

Det er godt kjent at gresskar er den viktigste dekorasjonen til Halloween.

Så, hvorfor ikke ha det litt gøy og lag et par-gresskar kostyme? Litt humor og moro er alltid en god kombinasjon på fest.

For De Morsomste

En annen god ide er å gylle den fantastiske Tim Burton filmen med Et Førjulsmareritt kostyme. Bortsett fra å kle seg ut, vil du ha det kuleste og morsomste utseendet blant alle gjester. Hvem husker ikke Jack og Sally, de berømte hovedpersonene i denne historien?

For De Mest Uhyrlige Par

Monstre som Frankenstein er persistent på denne skremmende natten. Så, hvis du blir med på par Halloween kostymeklubben burde du kle deg ut med Herman og Lily Munster antrekk.

En annen av de filmatiske og skremmende familiene er Addams-familien – alle med overnaturlige evner og ekstraordinære personligheter. Den velstående Gómez Addams er forelsket i sin kjære Morticia, og feirer både kjærlighet og elendighet. Med dette Addams Family kostymet, vil dere være det skumleste paret på hele festen.

For Par Som Begge Elsker og Hater Hverandre

Kjærlighet og hat: Kanskje det er det Harley Quinn og The Joker føler. Dette spesielle paret, er fortsatt ansett som det beste fra DC Universet, man vet aldri hvilke vei de vil ta.

For Par Som Tørster etter Blod

Dracula og hans kjæreste feirer virkelig Halloween. Dette er natten de fyller sin blodtørst. Og hvis du vil terrorisere alle med dine venner, vil dette par kostymet til Halloween være det beste valget for dere begge.

For De Som Elsker Klassikere

En annen god idé som aldri blir gammel, er å kle seg ut som djevelen og hundjevelen. Men du må absolutt ikke glemme din høygaffel!

Dere vil garantert finne den perfekte kombinasjonen for å leve en uforglemmelig Halloween som et par, blant Halloween kostymer til menn og Halloween kostymer til dame.

Horror is fun!