Skip to content

Sally og Jack Skellington sminke tutotial

Sally og Jack kostymer: Et førjulsmareritt

Vi har basert dette på den mytiske Tim Burton filmen, Et førjulsmareritt, og på dens kvinnelige hovedkarakter, Sally, for å lage denne sminkeguiden. Vi gir deg de beste tipsene og ideene til ditt Sally-kostyme fra Et førjulsmareritt og, selvsagt, hennes store kjærlighet, Jack Skellington. ¡Den perfekte forkledningen til neste Halloween!

Hvordan oppnå utseendet

Den viktigste tingen for denne Halloween-sminken er å lage falske øyne, som simulerer dem i animasjonsfilmen, veldig store og med enorme øyenbryn, dette er veldig karakteristisk for Tim Burton-figurer. Følg disse stegene i sminkevideoen med Sara G og se at det er enklere enn du trodde.

  • Steg 1: Dekk dine øyenbryn med sminke, forsegle det med translucide pulver og dekk ansiktet ditt.
  • Steg 2: Gi noen strøk med lilla og blå skygger for å simulere de samme tonene som hovedpersonen vår.
  • Steg 3: For å lage enorme falske øyne, du må tegne en øyehule, høye øyenbryn og fylle det med blå og lilla skygger.

  • Steg 4: Mal øyelokket med vannmaling, topp og bunn.
  • Steg 5: Påfør noen fantastiske falske øyevipper i øyelokkets og skissere med svart hva som vil være det falske øyet.
  • Steg 6: Mal leppene dine i rødt og bruk svart maling når du maler stingene.

  • Steg 7: Med blå maling, fullfør stingene til dukken.
  • Steg 8: Ta på deg parykken inkludert i forkledningen og du er klar til Halloween!

Kostymet

Hos Funidelia finner du forskjellige versjoner av Sally-kostymet. Fra dem som etterligner filmversjonen, men en lang rett kjole, til versjonene med glitrende paljetter for å gi den en mer «glamorøst» utseende. Du velger den du liker best.

Hvis du ønsker å lage ditt eget Sally-kostyme, er trikset å finne en kjole du allerede har hjemme, klippe formen du vil ha med trekantede former til skjørtet og ermene, du kan bruke biter av svart, lilla, blått, gult og oransje stoff.

Hvis du ikke finner en nøyaktig tegning, kan du bruke en markør eller blyant, for å markere sirklene, linjene og stingene selv.

Tilbehøret

Begge kostymene du ser i Et førjulsmareritt i Sara G-guiden og de som vises i delen ovenfor, inkluderer en Sally-parykk.

Men hvis du vil lage din egen hjemmelagde Sally-parykk, har du her et superenkelt triks. Siden hovedpersonen vår er en dukke, er håret hennes laget av ull. Så du kan lage parykken ved å kutte strimler av ull fra rødt garn; lag dem veldig lange, siden vi lager Sallys hårfeste midt i dem. For å etterligne hårfestet i midten kan du sy fast for hånd eller med en maskin et stykke filt. Du finner mange Pinterest-guider som på bildene:

Siste touch

Siden det ikke kunne vært på noen annen måte, er finpussen for Sally hennes kjære Jack. Kle dere begge ut som et par og vinn med begge kostymene.

I dette tilfellet viser vi Jack Skellington-kostymet som Chico Morena har på seg i videoen og eventuelt andre alternativer, som masken eller det edderkoppformede slipset for å fullføre cosplayet ditt.

«Gresskar Kongen» har på seg en svart frakk og en jakke med hvite og svarte striper, og hodet hans er en hvit hodeskalle.

Det ferdige utseendet

Dette er våre venners endelige utseende med deres fantastiske Et førjulsmareritt kostymer. Bli om til Jack og Sally og vis at et skjelett og en dukke kan være fylt med liv, og massevis av det!

This is Halloween!