Skip to content

Halloween kostymer til grupper

Oktober nærmer seg, og med den kommer den grufulle Halloween, og hva er bedre enn å feire den sammen med dem som fortsatt er i livet: våre venner, familie, osv. Hvis du ikke ønsker å bli gjenkjent av din bestemor, så foreslår vi de beste og skumleste Halloween kostymene for grupper.

Hvis du ennå ikke vet hvilken skrekkelig skapning du og dine venner skal kle dere ut som, gir vi deg noen ideer som ikke vil gå ubemerket og som er perfekt til gruppe kostymer.

The Walking Dead kostymer

Hvis du og dine venner liker zombie stilen, da er det ingenting som å dra ut på gaten og skremme alle i The Walking Dead stil, sammen med vennene våre, de som ser nylig smittet ut.

I alle grupper er det en leder, den smarte, og vi har det beste kostymet for hver enkelt av dem. Et Rick Grimes kostyme til den sjefete, et doktor kostyme til nerden og et zombie jente kostyme til den søteste…

Hvis budsjettet ditt er stramt og du ønsker å lage noe selv uten å planlegge for mye, så har vi de mest fantastiske zombie maskene som du nådeløst kan skremme folk med.

Og hvis det du tenker på er å lage tidenes beste zombie sminke, så har du her en guide fra Sara G som forklarer i detalj det du trenger å vite for å ha den beste levende døde sminken.

Addams-familien kostymer

Hvis du skal tilbringe tiden denne halloween med familien, er det ingen bedre måte å gjøre det på enn å være som Addams-familien med disse kostymene.

I Funidelia har vi Addams-dobbeltgjengere bare for deg og din familie. De beste venter på deg! Gomez, Morticia, Fester, Pugsley og til og med Wednesday. Vi har kostymer for alle Addams-karakterene. De eneste som mangler på festen din vil være Cousin Itt og Thing.

Heksekostymer

For de som venter med alt til siste øyeblikk, fungerer alltid hekse- eller trollmannskostymet. Du og vennene dine kan alle forkle dere som forskjellige hekser, i forskjellige farger eller med forskjellige krefter for å trollbinde enhver som dere møter på veien. Disse jentene har en skummel tid i vente, det bør du også og la din godhet vente til en annen dag.

Musikere og kjendiser

Hvis dere er en gruppe som liker musiker og vil gjøre noe utenfor boksen, er en av de beste tingene dere kan gjøre, nemlig det å hylle alle artistene som har forlatt oss, og etterlatt et stort musikalsk tomrom. Vi har valgt favorittene våre: Amy Winehouse, Jimi Hendrix og Michael Jackson, som vi også kan bruke til vår versjon av Thriller. Hver av dem med en annen stil og fra en annen epoke satte et preg på alle som liker musikk, og det er grunnen til at de fortjener å bli husket på denne dagen.

Hvis du vil skinne som de store stjernene, kan du bruke en av disse parykkene og etterligne Kurt Cobain eller den unike Janis Joplin.

Skurkekostyme. De mest gjenkjennelig og fryktede

Hvis du virkelig ønsker å skremme noen, er den beste måten å gjøre det på å samle historiens mest fryktede og huskede skurker: Darth Vader, Maleficent, Voldemort, The Joker, Harley Quinn…

Tilsynelatende har de ingenting til felles, men likevel er ondskapen deres beste venn. Er dette noe for deg?

Snikmorder kostymer

De mest briljante snikmorderne vil ta over kroppen din og få ut det verste av deg. Vi er sikre på at du vil få en kinematografisk Halloween med de mest skremmende skumle filminspirerte kostymene som vi nå skal vise deg: Freddy, Jason, Chucky, Michael Myers, Pennywise…

Happy Halloween!