Skip to content

Sår og arr sminke til Halloween

Gjør du deg klar til din neste kostymefest? Med Funidelia kan du forberede deg til Night of the Living Dead med skremmende Halloween sminke som du kan skremme vennene dine med. Vi skal gi deg mange ideer om hvordan du kan sminke deg for å matche Halloween kostymet du har valgt. Vi skal også lære deg noen triks om hvordan du kan oppnå sminkeutseendet til noen av de mest kjente skrekk karakterene, som Freddy Krueger.

Skader og flytende latex for en realistisk Halloween sminke

For et ekte Halloween kostyme, eller en drakt til en kostymefest med skrekktema, vil du trenge sår, arr sminke, og blod… Og i vår nettbutikk kan du finne alle produktene du trenger for å skape effekten du ønsker.

Det viktigste din Halloween sminke har behov for er en god mengde falsk blod, over klærne dine, ansiktet og kroppen. Vi har rødt blod, svart blod (for en tørket blodeffekt) og grønt blod for å få deg til å se ut som en zombie eller en som er besatt av noe.

Sår og proteser vil få deg til å se enda mer skremmende ut. Du kan velge mellom alle slags sår: blodig eller mindre blodig, dyp eller overfladiske riper, vampyrbitt, brannskader… Og når det gjelder proteser, kan du velge mellom latex, skum eller andre materialer som du kan bruke til å lage små horn, skruer i huden, robotarmer, åpne sår, kryssformede arr og mye mer. Alt ditt onde sinn kan forestille seg for å gjøre utseendet ditt enda mer skremmende.

For å fullføre din perfekte sminke kan du legge til profesjonelle produkter som til og med brukes i filmer, som flytende latex. Ved hjelp av flytende latex kan du oppnå enda mer realistiske sår, arr, brannskader, og til og med endringer i ditt fysiske utseende, og skape dybde rundt øynene og kinnene… Ved å kombinere disse produktene, kan du oppnå et mer skremmende utseende. Slik du kan få en idé om hvordan du kan bruke denne Halloween sminken, har vi fire sminkeideer du kan bruke med ditt neste kostyme.

Freddy Krueger sminke

Freddy Krueger er en av de mest kjente skrekkfilmfigurene, du finner han i A Nightmare on Elm Street, en av de mest ikoniske filmene i sjangeren. Freddy Krueger kostymet består av en rød og grønn stripete genser og en høyre hånd laget av kniver. Neste, for å se ut akkurat ut som ham, er det viktigste å skape effekten av brannskader i ansiktet ditt. I denne opplæringen kan du se hvordan du oppnår dette, steg-for-steg. Hovedelementet er flytende lateks, som med en gang det tørker skaper et utseende av falsk hud som du kan manipulere til å se ut som sår eller brannskader.

Zombie sminke

Slik oppnår vi et perfekt skummelt utseende for Halloween-zombier. Hvilken bedre tid til å bli en av dem enn på natten til levende døde? For å oppnå dette utseendet, har vi et utvalg av zombie sminke med falskt blod, flytende latex og alle slags forskjellige proteser du kan bruke til å simulere sår, revet hud, ødelagte kjever, øyne som kommer ut av sine øyehuler, rå hud, og mye mer. Et helt utvalg av tilbehør for å spre panikk uansett hvor du går! I denne opplæringen kan du se hvordan du kombinerer en latex protese med sminke på resten av ansiktet for å skape et dødelig og realistisk utseende. Ingen vil tro at du fortsatt er i live!

Jon Snow zombie sminke

Her foreslår vi å velge en velkjent karakter som Jon Snow fra Game of Thrones og gjøre ham til en zombie for å imponere alle på Halloween. For det første må du få tak i en Jon Snow kostyme. Dretter må du bruke zombie sminke, sår og falskt blod. Hemmeligheten er å bruke forskjellige farger på ansiktet ditt for å skape et svakt og nedslitt utseende, samt bruke sår og litt falskt blod. Med denne opplæringen kan du lære de beste sminketriksene til Halloween.

Deadpool sminke

Den mest plagsomme superhelten i Marvel universet. Bak sin svarte og røde uniform og hette skjuler denne gale karakteren et ansikt helt dekket av arr og brannskader. Så hvorfor ikke lage noe virkelig unikt ved hjelp av et Deadpool kostyme og legge til litt sminke for å skape en brannskade effekt. For å gjøre det trenger du litt plastfolie, noen forskjellige typer sminke og pulver, litt maling, og selvfølgelig litt flytende lateks. Denne opplæringen vil overraske deg og inspirere deg til å lage forskjellige Halloween utseender med sår og brannskader.

Horror is fun!