Skip to content

Corpse Bride tutorial: Sminke, Kostyme og Tilbehør

Vi har den perfekte Halloween planen for deg: En film, middag og en Halloween kostymefest. Hva synes du om det? Filmen vi anbefaler deg på denne dagen er Tim Burtons Corpse Bride. Kan du gjette hva vi foreslår som ditt neste Halloween kostyme? Nøyaktig! Vi gir deg hele det fullstendige Emily utseendet, inkludert sminke, tilbehør … Alt slik at du kan kle deg ut som Corpse Bride på neste Halloween.

Corpse Bride Sminkeguide

Bli inspirert av denne guiden for å lage din egen Corpse Bride sminke. I tillegg til denne Halloween sminken vil du få samme triste utseende og skjelettaspekt som Emily, hovedpersonen.

Dette er fargene du ikke kan gå glipp av for å utføre din Corpse Bride sminke!

Brudens Kjole

Emilys kjole har mange detaljer. Du kan lage denne hjemme med et hvitt korsett og et skjørtstoff.

Og hvis du vil ha et mer realistisk kostyme, er det første steget å male stoffet blått eller lilla, så lenge du følger denne karakterens fargede områder. Du må også feste noen hvite perler i utringningen og simulere ribbeina – Akkurat som Emily i filmen.

Men, hvis du foretrekker noe enklere, foreslår vi dette Corpse Bride kostymet, det samme som du kan se i sminkeguiden: Det mangler ingen detaljer, og enda bedre så er det veldig sexy.

Corpse Bride Tilbehør

Tilbehør er essensielt for at Corpse Bride kostyme ditt skal se ut som Emilys kjole.

Du trenger kronen, et hvitt slør (som du kan lage hjemme), en svart bukett med visne roser, og selvsagt den viktigste delen: Corpse Bride parykken!

Du kan lage sløret ditt med noen stoffrester eller hvit tyll, rive det fra hverandre og male det med blå farger, likt med kjolen.

Hvis du ønsker å se ut som Emily, og forvandle deg til selveste Corpse Bride på festen, kan du også bruke en Corpse Bride maske – Og ingen detaljer mangler: Store svulmende øyne, et trist utseende, en blek hudfarge, og en krans.

For å fullføre dette fantastiske utseendet, må du selvfølgelig ikke gå glipp av din kjekke følgesvenn … Emily sin partner: Victor! Hennes kjære.

Med et brudgom kostyme og en Victor-maske, vil det ikke være noen brud som kan motstå deg.

Nå har du alt du trenger for å lage ditt Corpse Bride kostyme – Du har ingen unnskyldning for å ikke dra ut og ha det gøy!

Horror is fun!