Skip to content

Skjelett sminke

Har du alltid ønsket å være mager og søt? Med disse ideene kan du gjøre deg om til et imponerende skjelett og overraske alle vennene dine på din neste kostymefest.

Skjelett kostymet er en klassiskker på halloween, selv om du også kan bruke den til karneval eller andre temafester. Legg til litt fryktinngytende sminke og skap et virkelig skummelt utseende.

Hva slags skjelett vil du være?

Det er mange typer skjeletter og hodeskaller, så hvilken beinete karakter vil du bli?

      • o Det vanligste skjelettet er den svarte og hvite versjonen, med alle kroppens bein malt på. Men det finnes et bredt utvalg av forskjellige typer, som lysstoffrør eller ultrafiolette skjeletter, i tillegg til kostymer som bare er satt sammen med armene og hodeskallen.

      • o Hvis vi snakker skjeletter og hodeskaller, kan vi ikke glemme en av de viktigste feiringene i verden, den meksikanske de dødes dag. En festival som hyller de døde, der gatene er fylt med hodeskaller med mørke ringer i øynene og arr langs munnen. Farger hersker overordnet i disse skjelettene, og hyller den kvinnelige karakteren “La Catrina” som sammen med Bones, en mann kledd som en mariachi, inngår i den tragiske legenden om de dødes dag. Med disse La Catrina og de dødes dag kostymene og litt god sminke, kan du hylle denne berømte dagen på egen hånd.

      • Det er mange andre unike måter å kle seg ut som et skjelett på: oppblåsbare hodeskaller, morphsuits, OppoSuits…

💀 Skjelett sminke

Denne guiden viser deg hvordan du påfører din skjelett sminke for å oppnå et iøynefallende og realistisk skjelett utseende. Alt du trenger er litt sort/hvitt sminke, i tillegg til en svamp og pensel for å markere de forskjellige områdene.

Først må du påføre den hvite sminken over hele ansiktet (og nakken hvis du vil), bare unnlat sonene du skal male svart på. Påfør deretter svart maling i disse områdene. Du kan male rundt øynene og øyenbrynene, lage store øyehuler, på enden av nesen og en del av kinnbenet.

Neste steg er å skape effekten av tenner på leppene, ved å bruke en fin pensel. Bruk denne penselen til å lage sprekker i resten av ansiktet, og uskarpe linjene for å gjøre det mer realistisk. Hvis du følger disse stegene, vil du ha perfekt skjelett sminke til halloween, eller en annen kostymefest.

💀 Skjelett kostyme

Når du har brukt sminke for å skape dette utrolige og terrorinspirerende utseendet, er neste steg å velge det ultimate skjelett kostymet. Som vi sa før, kan du finne mye mer enn det typiske sorte/hvite kostymet. Du kan også se etter andre fargede alternativer som lyser i mørket.

Velg hva slags skjelett du vil være, et skremmende som dette Grim Reaper kostymet, eller kanskje et mer sexy og elegant skjelett med et deluxe Fever kostyme til damer.

Det beste er at hele familien kan få et skjelett kostyme – voksne, gutter, jenter og til og med hunden!

💀 Hansker for den siste finpussen

En ekstra ting du kan legge til skjelett kostymet og sminken er noen skjelett hansker. Korte hansker i håndleddslengde eller lange hansker i albuelengde, du kan velge de du liker best, eller hva som passer best med drakten din. Det er et stort utvalg av forskjellige modeller og typer tilgjengelig.

💀 La Catrina sminke

La oss avslutte med noe ekstra som vi er sikker på at du kommer til å elske. Denne opplæringen viser deg hvordan du sminker deg som La Catrina fra de dødes dag. Vi har allerede snakket om kostymet, men den viktigste delen av å bli La Catrina er sminken hennes.

Som vi kan se i videoen, er det første steget å markere øyehullene, neseenden og arret som løper fra leppene til kinnene med en svart blyant. Påfør deretter hvitmaling på resten av ansiktet og fyll ut de svarte områdene du allerede har merket.

Neste steg er å tegne kronblad på omrisset av øyet, som du deretter kan fylle ut med rødt eller rosa og noen små hvite eller blå perler. Avslutt med å legge til flere detaljer for å gi det litt farge, bruk litt lyseblått for å gjøre det iøynefallende, og du vil se ut akkurat som La Catrina!